KRAJ! Lukaku novi napdadač Intera!

Autor:

Sport

07.08.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema nikakve dileme, saga je završena. Posle natezanja čitavog leta, Romelu Lukaku odlazi iz Junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

Naime, pre nekoliko minuta je postignut dogovor, Belgijanac koji je prethodnih par dana proveo u svojevrsnom štrajku, trenirajući sa bivšim klubom Anderlehton će se preseliti u Inter.

U jednom trenutku je bio blizu Juventusa, ali je Dibala "pokvario" posao i odbio da ode u Junajted, Inter se vratio u igru i najzad našao rešenje.


Italijani će za svoju prvu želju platiti 80 miliona evra plus bonus, ranije je igrač postigao dogovor, ugovor na tri sezone, biće plaćen 9 miliona po godini, a sada se ugovaraju poslednji detalji oko klauzula. Bonusi vrede pet miliona, pa je Junajted isterao svoje.

Videćemo hoće li sada sa novcem od Lukakua kupiti novog špica, priča se da bi mogao da stigne Injaki Vilijams iz Bilbaoa, odnosno da bude aktivirana njegova klauzula, ali za sada nema pouzdanih informacija da će se to dogoditi poslednjeg dana prelaznog roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading