Vučić: Partizan direktno dobija više novca od države, navijam za crno-bele večeras!

Autor:

Sport

08.08.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić delimično je objasnio kako idu tokovi novca od države prema dva najveća srpska kluba - Crvenoj zvezdi i Partizanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

- Partizan dobija više novca od države direktno, a Zvezda više posredno, jer ima Gasprom kao sponzora. Gasprom je isto delom državna firma - kazao je za TV Prva predsednik Aleksandar Vučića je došao da podrži crno-bele!

Crno-beli protiv turskog predstavnika igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Beogradu od 21 sat. Istakao je i da će svim srcem navijati za Partizan protiv turske Malatije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer je "važno za investicije".

- Nadam se Partizanovoj pobedi, svim srcem ću da navijam za njih protiv Malatije. Vrlo mi je važno sve to - naglasio je Vučić.

Predsednik kaže da mu se sviđa novi pristup u radu i razmišljanju srpskih igrača. Ovo se odnosilo na reči kapitena Zvezde Marka Marina koji nije hteo da komentariše suđeje na meču sa Kopenhagenom na Marakani (1:1), ali i generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića koji je poručio da "nema kukanja" zbog spornog penala za Dance, već da se i u goste ide po pobedu.

- Mnogo mi se dopala Marinova izjava, to je nešto novo, da ne kukaju više. Nema "jao izgubiću", ne nego bolji smo od njih idemo tamo da ih pobedimo i pobedićemo. Tako treba - jasan je Vučić.

Kopenhagen je u prvom meču izjednačio u finišu meča pogotkom Vinda sa bele tačke (1:1), ali nakon što se gostujući igrač Biel bacio u stranu u duelu sa Dušanom Jovančićem, a portugalski sudija Tijago Martins je procenio da je to bio start za najstrožu kaznu.

Kopenhagenu je panjenka Vinda sa penala bila i jedini udarac Kopenhagena ka golu Milana Borjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoi

08.08.2019 18:57

Srecno veceras!

BIN

08.08.2019 20:52

Zelim puno uspeha.

pljuckavac

09.08.2019 05:07

Sportu treba vise pomagati. Naravno u skladu sa mogucnostima.