Sadik oduševljen navijačima: Mnogo sam srećan...

Autor:

Sport

08.08.2019

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac prvog gola Partizana u pobedi nad Malatijom od 3:1 Umar Sadik izjavio je kako ima dobru saradnju sa svim igračima Partizana i pohvalio navijače.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana pobedili su Malatiju u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a napadač Partizana Umar Sadik smatra da ne sme biti opuštanja uprkos lepoj prednosti.

- Srećan sam najviše jer smo ostvarili dobar rezultat u prvoj utakmici i na gostovanju moramo da vodimo računa jer nam se desilo da imamo prednost od 2:0 i da primimo gol i da igramo iz početka. Postigli smo i treći gol, srećom, pa smo ponovo imali lepu prednost- rekao je Sadik.

Umar je prokomentarisao navijače Partizana i dodao da se osećao fantastično kada ga je crno-bela publika ispratila ovacijama.

- Navijači ovde su sjajni, stalno nas podržavaju i zahvalni smo im i nadam se da ćemo im dati ono što žele, teraju nas da pružamo svoj maksimum i da 90 minuta ne odustajemo. Sjano je kada dobijaš ovakve ovacije, ali moram da držim glavu iznad vode i naravno osećam veliko samopouzdanje i veoma sam srećan sa navijačima Partizana- rekao je Sadik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading