Milošević o Asanu: Onako kako je on odigrao ne bi nijedan igrač sa naših prostora!

Autor:

Sport

10.08.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni dva dana nakon veličanstvene pobede Partizana nad Malatijom ne spušta se euforija zbog odlične igre najnovijeg pojačanja Takuma Asana.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Kako je Milošević naveo, partija Asana protiv Malatije proizvod je njegovog porekla ističući sumnju da bi to uspelo nekom ko ne dolazi iz Japana.

- To je bilo prvih 45 minuta. Nije na svežinu. On je, kao što znate, Japanac. To dosta govori i o nama. Bilo koji igrač sa ovih prostora je pauzirao dva-tri meseca ne bi bio u stanju da odigra ni ovih 45 minuta. Moramo da vodimo računa da on podiže svoj takmičarski ritam, ne smemo da ga prefosiramo brzo - rekao je trener crno-belih.

On je dotakao i euforije koja je prisutna među navijačima Partizana nakon uspešnog starta sezone. Milošević ističe zahvalnost kao crtu "grobara" koja je isplivala u ovom slučaju.

- Partizanovi navijači su jako zahtevni. Mi smo sezonu završili relativno uspešno, što je donelo neko interesovanje. Pa smo relativno dobro počeli sezonu, pa je publika stidljivo počela da se zanima, pa smo izbacili Konas Ki, pa je onda krenulo zanimanje, pa Mačva... i tako - naveo je bivši reprezentativac i dodao:

- Partizanova publika pre podrške traži neke stvari od ekipe, traži da vidi kako igrate i šta nudite. Ova, da tako kažem, euforija i ovo zanimanje publike mi je razumljivo i shvatljivo i ono će ići dok mi budemo igrali dobro ili se poboljšavali. A to je, na kraju krajeva, pošteno i dobro - rekao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading