PL: Milivojević komandovao Palasom u remiju sa Evertonon, ubedljivi Brajton i Barnli!

Autor:

Sport

10.08.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kristal Palasa odigrali su bez golova protiv Evertona, u prvom kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Kapiten londonske ekipe Luka Milivojević odigrao je svih 90 minuta i na terenu je izgledao dobro.

Everton je bio konkretniji rival tokom većeg dela meča, međutim u završnici, kada je Zaha ušao za Palas, domaći fudbaleri su bili nešto opasniji.

Ipak, posle devedeset minuta, plus nadoknada vremena, mreže su mirovale. Kristal Palas u narednom kolu gostuje Šefild junajtedu, dok Everton čeka Votford.

Kada smo kod Votforda, "stršljenovi" su očajno otvorili novu sezonu Premijer lige. Oni su pred domaćom publikom izgubili neočekivano ubedljivo od Brajtona – 3:0.

Gosti su odigrali fenomenalnu utakmicu, a sve je krenulo od autogola Dukura u 28. minutu. "Galebovi" tu nisu stali i u nastavku su postigli još dva gola, a strelci su bili Andone u 65. minutu i Maupej u 77.

Fudbaleri Barnlija odlično su krenuli pobedivši Sautempton sa velikih 3:0. Domaći fudbaleri nisu mogli na bolji način da otvore sezonu, a u listu strelaca upisali su se Barns u 63. i 70. minutu, kao i Gudmundson u 75.

U preostalom meču u terminu od 16h, igrači Bornmuta i Šefild junajteda podelili su bodove, pošto je posle devedeset minuta na semaforu bilo 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading