Ben otpada za Kopenhagen!

Autor:

Sport

11.08.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivac Crvene zvezde El-Fardu Mohamed Ben ima zdravstevnih probelma i moglo bi da se desi ne nastupi u Kopenhagenu na revanš-meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Još tokom gostovanja cveno-belih u Helsinkiju, kada je Zvezda igrala na veštačkoj podlozi, došlo je do oštećenja u tom predelu noge, zbog čega se Ben nije našao među starterima protiv Kopenhagena, a ušao je u poslednjih 15 minuta i tom prilikom je stanje pogoršano.

Ben i dalje ne trenira punim intenzitetom ovih dana i moguće je da zbog toga i ne putuje sutra u Dansku - piše "Žurnal."

Napadač Crvene zvezde i strelac jedinog gola na meču u Beogradu prethodne nedelje Milan Pavkov takođe se oporavlja i nije izvesno da li će nastupiti u danskoj prestonici, a pretpostavlja se da će ukoliko Zvezda bude igrala bez dvojice standardnih ofanzivaca na terenu biti Aleksa Vukanović i Ričmond Boaći.

Ben je u Crvenoj zvezdi od januara 2018. godine, a u prošlogodišnjem pohodu na Ligu šampiona bio je jedan od junaka beogradskog tima postigavši dva gola u odlučujućem meču kvalifikacija protiv Red Bul Salcburga, kojima je srpski šampion obezbedio prvo učešće u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading