Real opet izgubio, Jović i dalje bez gola!

Autor:

Sport

11.08.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljske su utakmice tu da bi se ekipe uigravale, rezultat nije najbitniji. Međutim, nije rezultat ono što brine navijače madridskog Reala koliko bled utisak sa dosadašnjeg toka priprema, zaključnog sa večerašnjim porazom od Rome, istina tek u penal seriji – 4:5. Regularni tok utakmice završen je rezultatom 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Neko bi čak rekao da Real ima za čim da žali, pošto je preko Marsela i Kazemira dva puta stizao do gola prednosti, ali ako smo došli do toga da Kraljevski klub treba da se poredi sa Romom – onda to i nije baš pohvalno za Madriđane.

Strelci za Vučicu bili su Dijego Peroti i Edin Džeko, koji je zaigrao uprkos medijskim spekulacijama da je tražio da ne bude u timu zbog želje da se preseli u tabor Intera. Luka Jović je počeo na klupi, ali je u nastavku dobio šansu umesto Naća, dok je Aleksandar Kolarov odigrao svih 90 minuta za Romu, koja posle svega može da bude zadovoljnija ishodom meča.

Uostalom, najviše pohvala španskih medija dobio je Tibo Kurtoa, a to nije prizor na koji bi u Madridu mogli da se naviknu. Karim Benzema i Eden Azar odsečeni od ostatka ekipa, a i jedan od drugog. Nešto opasniji bio je Real kad je u drugom poluvremenu Jović ušao u igru i Real zaigrao sa dva napadača, ali je odbrana tada trpela, a ni pre toga nije ulivala previše sampouzdanja. Objektivno, Roma je bila bliže pobedničkom golu, mada je Jović je u finišu imao dve solidne situacije, ali nije uspeo, pa još čeka prvenac u Realovom dresu.

A već u subotu – Selta na Balaidosu. Nema više šale. Sad se svaka greška plaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading