Salah i dečak sa krvavim nosem, priča koja će vas raznežiti!

Autor:

Sport

12.08.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah pokazao je da pored fudbalskih veština, poseduje i ljudske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

U pitanju je bio događaj od nedelje kada je mladi navijač "crvenih", 11-godišnji Luis Fauler razbio nos tak pošto je udario u banderu trčeći da vidi Salaha kako izlazi iz trening centra "Melvud".

Samo dan pošto je Egipćanin zatresao mrežu u pobedi prvaka Evrope nad Noričem (4:1), Luis i njegov brat Ajzak su čekali svoje idole ispred trening centra.

Kada su spazili Salahov "bentli" pojurili su za njim, ali Luis je bio nepažljiv, udario je glavom u banderu, pao je okrvavljenog nosa i nakratko ostao bez svesti.

Igrač Liverpula je to primetio, vratio se na mesto nezgode kako bi proverio da li je sa mališanom sve u redu. Dečaku je ubrzo ukazana pomoć, a potom je usledilo fotografisanje sa Salahom, nešto što Luis nikad neće zaboraviti.

- Zašto si trčao tako brzo - pitao je Salah mališana koji je bio u opremi Liverpula.

Dečak je kasnije gostovao u programu ITV-a, "Dobro jutro, Britanijo", gde je pričao o svom susretu sa Salahom.

- Nos mi je jako krvario. Neko me je odvezao nazad do kuće i onda sam bio iznenađen kada sam video da je Salahov auto ispred naše kuće. Još me je sve bolelo, ali on je izašao iz auta i onda smo se forografisali - rekao je Luis Fauler.

Očiuh dečaka Džo Kuper kaže da je bio dirnut Salahovim gestom.

- Nije razmišljao ni momenat, odmah se vratio da vidi da li je Luis dobro. Izvinjavao se zbog nečega što nije bila njegova krivica. Hvala mu na svemu, sjajan je momak. Mo Salah je njihov heroj i dečaci se ugledaju na njega - rekao je Kuper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading