Barsa i Bajern počeli pregovore!

Autor:

Sport

12.08.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Bajern želi da u svoje redove dovede Filipea Kutinja i započeo je pregovore sa Barselonom oko njegovog transfera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kutinjo na izlaznim vratima Barse

Kutinjo od dolaska na "Kamp Nou" nije uspeo da se izbori za stalno mesto među starterima, uprkos činjenici da ga je katalonski klub doveo za 160 miliona evra iz Barselone.

Izvesno je da se situacija neće promeniti u predstojećoj sezoni, posebno posle dolaska Antoana Grizmana, pa u redovima šampiona Španije pokušavaju da mu nađu drugi klub, a uz to ga i unovče.

- Imam ugovor sa Barselonom, a oduvek mi je bila želja da uspem u ovom klubu. Ne znam šta će se desiti što se tiče moje budućnosti u Barseloni, mnoge stvari koje se pojavljuju u medijima nisu tačne. Istina je da ja ne znam štaće se desiti- naglasio je Kutinjo prošlog meseca.


Za brazilskog fudbalera je interesovanje pokazao i Pari Sen Žermen, ali u pariskom klubu čekaju potencijalni odlazak Nejmara pre nego što potroše novac na nekog drugog igrača. Prošle nedelje se činilo da bi Kutinjo mogao da nastavi karijeru u Totenhemu, ali do dogovora nije došlo.

Kutinjo je, inače, profesionalnu karijeru započeo u Interu, a potom je igrao za Vasko da Gamu, Espanjol i Liverpul pre dolaska u Barselonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading