Igra sudbine: Boaći bio na korak od Kopenhagena, a sada može da ih izbaci iz Lige šampiona!

Autor:

Sport

13.08.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći biće glavna uzdanica crveno-belih u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Glavna zvezdaška tema krajem avgusta 2017. godine, posle plasmana u grupu Lige Evrope, bila je da li Ričmond Boaći prelazi u Kopenhagen za obeštećenje od četiri miliona evra, ali taj transfer se nije dogodio.

– Sećam se da je bilo priče o Kopenhagenu i da sam mogao tamo, ali mi je ostanak u Zvezdi bio prioritet posle lepog uspeha u kvalifikacijama – naglasio je Boaći.

Možda se ovo večeras ispostavi kao velika stvar i možda baš Boaći bude čovek odluke na meču, koji je na programu od 20 časova.

- Kad igram za moju familiju Crvenu zvezdu svaka mi je utakmica života, jer uvek idemo na pobedu. Daću sve od sebe u Kopenhagenu i obećavam ono što se traži i najbolje znam, golove - rekao je Boaći pred meč sa danskim šampionom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading