Partizan krenuo u Tursku: Milošević zna recept za uspeh, na spisak putnika naknadno dodat jedan igrač!

Autor:

Sport

14.08.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana otišli su na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Tursku. Trener Savo Milošević očekuje težak zadatak.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Prvi zadatak nam je da sve ospoobimo, ostao je Ostoja, blizu je, trebalo bi da bude spreman. To nam je prva briga. Kao što znate, očekujemo tešku utakmicu, neće biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i da će sve zavisiti od nas - jasan je Milošević.

U Kruševcu je bilo 35, u Malatiji su najavili 39?


- Adaptirani smo na temperaturu. Očekujem ih dosta ofanzivnije, i u Ljubljani su pokazali da kada jure rezultat mogu mnogo ofanzivnije. Videćemo u kojoj meri, ne verujem da će ići grlom u jagode. Svesni smo da Malatija može mnogo više. Ako pomislimo za trenutak da će biti lako, imaćemo veliki problem.

Posle Kruševca je rekao da je igra bila sramotna?


- Za početak neću rotirati. To što sam rekao to sam i mislio. Moja greška je bila što sam izveo tim koji nije bio dobro izbalansiran, pogotovo defanzivno. Posle je sve proizašlo iz toga. Greška je bila sastav. 

Zvezda izbacila Kopenhagen?

- Mislim da bi ih dobili i pre produžetaka da su dali gol na 1:1. Posle ih je crveni karton poremetio. To je dobar rezultat za srpski fudbal.

Da li su vežbali penale?


- Ovi moji vole da šutiraju penale i slobodnjake i vise nego sto bi trebalo, često moram da ih teram sa terena. Tako da mislim da će biti spremni za to - zaključio je Milošević.

Inače, Savo Milošević je "preko noći" na spisak dodao iskusnog vezistu, Milana Smiljanića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading