(FOTO) Borjanova žena upalila lajv na Instagramu sa golmanom Zvezde, a prava ludnica je nastala kada se javio ON!

Autor:

Sport

14.08.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je nakon neverovatne serije penala iznacila Kopenhagen. Borjan je odbranio tri penala i odveo Zvezdu na Jang Bojs, ali i direktno u Ligu Evrope!

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/snezanafi
Milan Borjan

Izabranici Vladana Milojevića nemaju mnogo vremena za odmor, već u sredu ih očekuje gostovanje Jang Bojsu u Bernu, ali našlo se vremena za slavlje. 

Kao što smo rekli, heroj je definitivno bio Milan Borjan, a navijači su prve duže utiske imali priliku da čuju u lajvu na Instagram profilu njegove supruge Snežane .

Najveća "ludnica" nastala je kada je golmana Zvezde nazvao desni bek, Marko Gobeljić! Krenulo se sa pesmom i pohvalama, a popularni Gobelja je istakao da su za ovaj Borjanov uspeh zaslužni supruga Snežana i sin Filip.

Foto: prinstcreen/instagram.com/snezanafi
Marko Gobeljić

Inače, pre susreta protiv prvaka Švajcarske, Crvenu zvedu u subotu očekuje meč petog kola Linglog Tire Superlige Srbije protiv subotičkog Spartaka u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading