(FOTO) Bartolec, javi se: "Delije" urnisale Hrvata na društvenim mrežama, zapamtiće ih do kraja života!

Autor:

Sport

14.08.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat iz redova Kopenhagena Karlo Bartolec će dobro zapamtiti Zvezdu i "Delije"! On je nakon eliminacije svog tima morao da zaključa profil na društvenih mrežama jer su ga navijači Crvene zvezde zasuli komentarima, ali nije se spasao, pošto je svakako predmet podsmeha u Srbiji zbog neodmerenih izjava pred meč sa srpskim šampionom.

RepublikaFoto: Starsport
Bartolec vs Žander

- Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa s dva lica, mnogo su bolji na svom terenu nego kad igraju na strani. Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, ostalo je sve prosek. U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle godine u Ligi šampiona da su kod kuće bili vrlo dobri sa Liverpulom i Napolijem, a u gostima dobijali "porcije".

- Analizirali smo ih s Helsinkijem, takođe su kući na "ho-ruk", potom odu na revanš i potpuno su drugačija ekipa - rekao je Bartolec i dodao da nije video transparent Delija:

- Video sam da su imali neke poruke, ali nikad nisam učio ćirilicu da bih pročitao, a nije me ni zanimalo što piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje, oni svoje, ja poštujem svoje i to je to - zaključio je Bartolec.

Međutim, nakon što je omašio jedanaesterac, a njegov tim bio eliminasan u trećem kolu krenula je lavina komentara na društvenim mrežama što je rezultiralo da Hrvat zaključa profil.

Pogledajte neke od prozivki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kbartolec02 HAHAHAHAHAHAUA EVOE LEGENDO @violeta_viki13 SALJE

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Aug 14, 2019 at 2:09am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading