Potvrđeno: Zvezda dovodi pojačanje za Jang bojs!

Autor: mozzart sport

Sport

14.08.2019

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazak u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona ubrzao je nastojanja čelnika Crvene zvezde da dodatno pojačaju ekipu. Postoje realni izgledi da će srpski šampion u dvomeč sa Jang Bojsom ući jači za krilnog napadača, poziciju kojoj je bio blizu Darko Lazović, pre nego što je odlučio da ostane u Seriji A.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

– Postoji mogućnost da se do utakmice sa Jang Bojsom pojačamo igračem na krilnoj poziciji. Intenzivno radimo na tome. Rekao sam da imamo plan, što dovoljno govori da imamo spisak želja. Odnosno fudbalere koje bismo voleli da vidimo u našem klubu. O imenima ne mogu, rekao je za "Mozzart sport" sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Reč je o strancu, koji bi trebalo da stigne do petka, kako bi bio prijavljen UEFA za dvomeč protiv Jang Bojsa. Ako probiju taj rok, u Crvenoj zvezdi mogu da iskoriste "džoker mesto", odnosno da u ponedeljak prijave jednog igrača za utakmice sa šampionom Švajcarske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading