Požurite zvezdaši: Sezonske još malo vremena u prodaji!

Autor:

Sport

15.08.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja sezonskih ulaznica po važećim cenama trajaće do subote 17. avgusta što je poslednji dan prodaje sezonskih karata za sezonu 2019/20.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Redovi za sezonske ulaznice

Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo preče kupovine karata za svoja mesta za utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv švajcarskog prvaka, ekipe Jang bojs. Takođe, isto pravo će važiti i za sve ostale utakmice u UEFA takmičenjima u ovoj sezoni.

Za ovu utakmicu, važiće iste cene karata kao za slobodnu prodaju, dok će klub odluku o eventualnim popustima za utakmice grupne faze i daljeg takmičenja doneti blagovremeno.

Klub će naknadno objaviti obaveštenje o mogućnosti prodaje karata, fazama prodaje kao i sve ostale informacije vezano za prodaju kao što su radno vreme, mesto prodaje, mogućnosti plaćanja i potrebni uslovi za kupovinu karte.

Crvena zvezda je pozvala navijače da nastave da pružaju podršku timu tokom čitave sezone, kao i da na vreme obezbede svoju sezonsku ulaznicu. Podsećamo, preduslov za kupovinu sezonske ulaznice je da je kupac član kluba, a cene karata su sledeće:

Sever 4.000;

Istok 7.000;

Zapad 8.000;

VIP sektor na zapadnoj tribini 20.000;

VIP galerija 60.000;

VIP 1 i Pet zvezdinih zvezda 120.000 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading