Turski novinari razbesneli Miloševića: Zar treba nekom da se pravdamo što smo prošli?

Autor:

Sport

15.08.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naelektrisana atmosfera viđena je na konferenciji za novinara posle meča između Partizana i Malatije, gde je jedan turski predstavnik medija pokušao da isprovocira trenera crno-belih Sava Miloševića.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Turskog novinara je interesovalo zašto su crno-beli odugovlačili veći deo meča, što je razbesnelo Miloševića koji mu je postavio kontrapitanje.

- Nemam komentar na pitanje to što ste rekli da smo odugovlačili. Negativna pitanja turskih novinara nisu mi logična. Ispada da treba da se pravdamo što smo prošli dalje. Da je Malatija prošla dalje mi bismo čestitali - vidno ljut je bio Milošević na ovu provokaciju, pa skrenuo pažnju na stil igre:

- Od početka smo planirali da igramo ovako. Dogovor je bio da, ko god dao gol, ne menjamo strategiju na terenu - objasnio je Milošević.

Milošević je skrenuo pažnju na priče o rasizmu, koje su kružile Humskom u prethodnih sedam dana.

- Na našoj utakmici nije bilo rasizma. Mi u našoj ekipi imamo tri rase u ekipi. Potpuno je besmisleno da imamo rasizam na tribinama. Ne bih objašnjavao na šta se odnosio slogan, to se odnosi na navijačko opredeljenje. Mi nemamo problem s rasizmom - rekao je Milošević.

Kako je naveo, Partizan je na karakter otišao u plej-of za ulazak u Ligu Evrope, iako mu splet okolnosti na početku meča i rano primljeni gol nisu išli na ruku.

- U najkraćem, nismo najbolje odigrali prvo poluvreme. Primili smo rani gol i sve je ukazivalo da se neće dobro završiti. Presudio je karakter, voljni momenat. Uspeli smo da sačuvamo gol i da na karakter održimo utakmicu. Nismo imali sreće da damo gol. Ako saberemo obe utakmice, mislim da smo zasluženo prošli u 4.kolo - rekao je Milošević.

Prema njegovim rečima, Malatija je ekipa koja svakom može da postigne gol.

- Nije nas iznenadila Malatija. Jesmo nesmotreno primili gol iz kiksa. Znali smo da moramo da obratimo pažnju na njihovu brzinu. Manje više utakmica se odvijala onako kako smo očekivali.
Malatija je u stanju bilo kome da da gol. To sto su dali gol apsolutno je moglo sa se očekuje. Suđenje nikad ne komentarisem - naveo je Milošević.

On je naveo da je prava šteta što su se Partizan i Malatija sastali u ovoj rundi ističući da obe ekipe zaslužuju da se nađu u grupnoj fazi Lige Evrope.

- Konstantno ponavljam, govorio sam da je u 3.rundi nesreća što igramo protiv Malatije, jer obe ekipe imaju kvalitet za Ligu Evrope. Igrali smo mi fenomenalno u Beogradu. Što se tiče sjajne igre Pavlovića, meni godine nisu bitne. Oni su tu što pokazuju kvalitet, a godine nisu bitne - rekao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading