Tadić: Nemam strah od penala!

Autor:

Sport

16.08.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv PAOK, prvo je promašio penal, da bi u nastavku postigao dva gola sa bele tačke.

Dušan Tadić

Ofanzivac je istakao da je na igraču velika odgovornost kad treba da šutira penal, ali da se ne boji da je preuzme.

 - Uvek je velika odgovornost na igraču kad je penal u pitanju, jer možeš mnogo više da izgubiš, ali volim da preuzimam odgovornost u teškim situacijama. Jednostavno nema tu mesta za strah - rekao je Tadić na početku razgovora za Sportski žurnal, pa potom dodao:

- Znalo se odmah da ću šutirati i drugi penal, kasnije i treći, tu se uopšte nije ni postavljalo pitanje. Srećan sam zbog golova i pobede mog tima. Zaslužili smo da prođemo dalje - nastavio je Tadić.

APOEL će biti rival Ajaksu u plej-ofu za Ligu šampiona.

- Najbitnije je da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona, obzirom da je to najteži deo, kasnije ćemo razmišljati o završnici. Ovaj period je uvek kritičan jer je početak sezone, ekipa još uvek nije nameštena, tražimo se, a sa druge strane veliki je rizik u pitanju. Zato je najbolje da razmišljamo samo o prolasku u grupnu fazu. I prošle godine smo bili u sličnoj situaciji. Teško nam je bilo na početku, a kasnije, kad smo se namestili, sve je išlo svojim tokom - zaključio je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading