Azar se povredio!

Autor:

Sport

16.08.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebalo je da bude jedini siguran starter od svih novajlija koje je Real Madrid doveo ovog leta, ali eto ni on neće moći da bude u timu u subotu protiv Selte, u prvom kolu španske Primere. Eden Azar doživeo je nezgodnu povredu zadnje lože na poslednjem treningu pred utakmicu na Balaidosu, o čemu su Madriđani obavestili javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Dileme nema, Realovog pojačanja od 100.000.0000 evra neće biti u sastavu u Vigu, ali ono što još više brine Zidana jesu prognoze lekara, a one kažu da je vrlo moguće odustvo sa terena od nekoliko nedelja. To praktično znači da bi Belgijanac mogao da preskoči i utakmice sa Valjadolidom i Viljarealom. 

Marka navodi da je sada na Zidanu da odluči koga će uvrstiti u tim umesto Azara i pominje da su, ovim redom, najbliži sledeći igrači: Bejl, Hames Rodrigez, Vinisijus, Luka Jović i Lukas Vaskez.    

Kao da Zidanu nije bilo dosta problema tokom pripremnohg perioda...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading