Sve se vrtelo oko Srbina: Grujić matirao Nojera, pa poklonio Bajernu bod!

Autor:

Sport

16.08.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena i Herte iz Berlina odigrali 2:2, u prvom kolu Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Srpski fudbaler Marko Grujić igrao je fenomenalan meč do 60. minuta, kada je u svom kaznenom prostoru nepotrebno oborio Roberta Levandovskog.

Usledio je VAR, sumnje nije bilo i Poljak je realizovao jedaneasterac. Aktuelni šampion Bundeslige ovim pogotkom je izjednačio na 2:2 i rezultat se do kraja nije menjao.

Grujić je u 38. minutu postigao gol za 2:1, nakon što se sudario s defanzivcem Bajerna i tom prilikom razbio arkadu. To ga nije omelo, nastavio je da trči i uspeo je da savlada Nojera.

Tek posle gola je pao na zemlju i ukazana mu je pomoć. Nažalost, Grujić je u 60. minutu napravio penal i time bacio senku na odličnu partiju.

Minhenski klub u 24. minutu došao je do prednosti, potom je Ibišević uz dosta sreće postiga gol, pošto je Lukebakio uputio udarac, a fudbaler iz Bosne i Hercegovine našao se na putu lopte i skrenuo je u gol.

Herta je na poluvremenu vodila, međutim desio se pomenuti detalj iz 60. minuta kada je Levandovski pogodio iz penal. Bilo kako bilo, ovo je veliki bod za Hertu, a opet i kiks Bajerna na startu prvenstva.

Bajern u narednom kolu gostuje Šalkeu, dok Herta čeka Volfsburg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading