Pešić optimističan: POBEDA NAS PRIBLIŽAVA EVROPSKOM PROLEĆU!

Autor:

Sport

12.09.2017

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić izjavio je tokom druženja sa navijačima na stadionu "Rajko Mitić" da će on i njegovi saigrači učiniti sve da pobedom otpočnu takmičenje u Ligi Evrope, koja bi im značila u borbi za evropsko proleće.

RepublikaFoto: Starsport
Pešić: Učinićemo sve da usrećimo "Delije"

- Uvek nas raduje kada svojim prisustvom izazovemo osmehe našim navijačima. Koliko su oni srećni, toliko i nama znači da ih upoznamo i uvidimo koliko im svaka naša pobeda donosi radosti - rekao je Pešić.

Napadač Crvene zvezde poručuje da se i igrači raduju svakoj pobedi baš kao i navijači i da bi zajedničkim snagama mogli da dođu do ostvarenja cilja.

- Pobede znače i nama igračima, i zbog toga ćemo u Evropi imati isti cilj, i nadam se da ćemo zajedničkim snagama ostvariti ono što svi želimo, a to je plasman u narednu fazu takmičenja - poručio je Zvezdin napadač.

Iz Crvene zvezde su poručili da je na blagajnama preostao vrlo mali kontigent karata za severnu tribinu, dok i prodaja za ostale delove stadiona ide zadovoljavajućim tempom.

Meč između Zvezde i BATE-a počinje u četvrtak od 21:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading