Zidan odlučio šta će biti sa Bejlom!

Autor:

Sport

17.08.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je da Garet Bejl posle sjajnog izdanja u trijumfu nad Seltom na otvaranju sezone u La Ligi definitivno neće biti prodat ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bejl i Zidan

‚Kraljevski klub‘ je slavio protiv Selte rezultatom 3:1, a Bejl je kao starter bio asistent kod prvog gola Madriđana koji je postigao Karim Benzema, a tokom cele utakmice je bio konstantna pretnja po gol domaćeg tima u Vigu.

Zidan je tokom leta više puta naglasio da očekuje Bejlov odlazak, kao i da ne računa na njega. Francuski stručnjak je u jednom trenutku rekao: „Ako ode sutra, sjajno“, ali se nije pronašao klub kojem bi on bio prodat ili pozajmljen. Iako je Bejl bio na pragu prelaska u kineski Đangsu Suning,Real je stopirao taj transfer, a njegove šanse da se nađe u timu povećane su pošto je Marko Asensio doživeo ozbiljnu povredu kolena. Uz to, pošto Eden Azar neće igrati barem tri nedelje zbog povrede mišića, bilo je jasno da će Velšanin dobiti priliku, a Zidan je otkrio da mu je to bio plan već neko vreme.


- Bejl ostaje i svi moramo o tome da razmišljamo kao o pozitivnoj stvari. Moramo da se fokusiramo na ovu sezonu i ništa drugo. Nismo imali sreće zbog Azarove povrede, ali to nije promenilo naše planove za Bejla na ovoj utakmici. Garet i svi ostali igrači će pokazati poštovanje prema ovom dresu koje zaslužuje - istakao je Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading