Preokret oko Pavlovića, u Humsku stižu još dva igrača!

Autor: maxbetsport.rs

Sport

18.08.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Milorad Vučelić najavio je da će crno-beli do kraja prelaznog roka dovesti minimum jednog fudbalera, a možda i dvojicu.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić

Prvi čovek crno-belih je u razgovoru za "MaxBet radio" otkrio da je Partizan u potrazi za plejmejkerom, kao i da će Strahinja Pavlović po svemu sudeći ostati u Humskoj do kraja tekuće sezone.

– Radimo na pojačanjima, jednom ili dva. Radimo intenzivno. Na tome rade Savo Milošević i Miloš Vazura, ali ne možemo ništa da kažemo sada. Tražimo jednu "desetku", plejmejkera. To nam je prioritet. Kako se stvari odvijaju, Strahinja Pavlović će ostati čitavu sezonu u Partizanu- rekao je Vučelić za "MaxBet radio".

Vučelić je dao svoj komentar i pred predstojeći dvomeč sa Moldeom, uz nadu da će crno-beli dočekati Norvežane pred publikom.

– Molde je odličan tim, ali mislim da je Partizan bolji. Imamo kvalitniji tim i ako ne dođe taj igrač na vreme za registraciju. Naš najveći hendikep će biti ukoliko budemo igrali bez publike. Očekujemo da će nam kazna biti ublažena, ali nećemo znati pre utorka zvaničan odgovor. Kazna je prestroga, prevelika, zbog jedne male zastave sa “keltskim krstom”. To se dešava, velika je cena ako Partizan bude igrao bez publike. Nije fraza, nama je zaista 12. igrač. Igrati pred praznim stadionom je nešto šablonski, prazno. To nije sport- dodao je predsednik kluba iz Humske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading