Partizan prodao Strahinju Pavlovića!

Autor:

Sport

19.08.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan završio je najveći posao ovog leta. Štoper crno-belih Strahinja Pavlović prodat je Laciju za 5.500.000 evra, ali će ostati na pozajmici u Beogradu do kraja sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Mladi štoper zvanično je prodat Italijanima, a crno-belima će pripasti 5.500.000 evra i procenti od naredne prodaje. Takođe, klub iz Rima je odlučio da Pavlovića ostavi u Partizanu do narednog leta.

"Telegraf" je stupio u kontakt i sa agentom mladog defanzivca, bivšim igračem crno-belih – Zvonimirom Vukićem, koji potvrđuje da će njegov klijent postati član Lacija.

- Zvanična ponuda Lacija je stigla tokom jučerašnjeg dana i Partizan ju je prihvatio, a i Strahinja Pavlović, koga zastupam nema ništa protiv da postane član rimskog kluba. Imali smo još nekoliko opcija, čak i izdašnijih, ali smo u zajedničkom dogovoru, kada smo sagledali sve aspekte, odlučili da prihvatimo baš ovu – jasan je Zvonimir Vukić.

- Radi se o vrhunskom klubu, koji može da pruži sve što je nepohodno za razvoj mladog fudbalera i zato nije bilo dvoumljenja. Italija je zemlja koju Strahinja voli, kao i Seriju A i sigurni smo da će to biti pravi pogodak. Takođe, veoma je važno i za Partizan i za njega lično što je Lacio izašao u susret i ostavio ga do kraja sezone na pozajmici. Jer, ne zaboravimo da je u prvom timu tek nekoliko meseci i potrebno mu je još iskustva u takmičenju, a mnogo je važno i da pomogne klubu da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, o tome se takođe vodilo računa – ističe Zvonimir Vukić.

Podsetimo, tokom leta nekoliko italijanskih klubova, među kojima i Juventus interesovali su se za štopera Partizana, ali je on na kraju izabrao Rim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading