Nimalo "BRATSKI": Olimpijakos govorio najgore o Srbiji Garsiji kako ne bi potpisao za Zvezdu!

Autor: Mozzart Sport

Sport

19.08.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve načine su pokušavali čelnici Olimpijakosa da privole Matea Garsiju da umesto u Crvenoj zvezdi i Beogradu karijeru nastavi u Pireju, služili su različitim sredstvima, za neka bi se u najmanju ruku rekla da su beozobrazna.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mateo Garsija

Poznati su dobri odnosi između Srbije i Grčke, a prvenstveno bratski odnosi Crvene zvezde i Olimpijakosa. Međutim, crveno-beli iz Pireja su u Garsiji prepoznali važnog igrača i koristili su podla sredstva samo da ga dovedu iz Las Palmasa.

Kao najgnusniji argument da umesto put Beograda ostane u Grčkoj (prošle sezone bio na pozajmici u Arisu) čelnici Olimpijakosa nisu prezali ni da najgnusnije izvređaju Srbiju i naš narod.

U odvraćanju Garsije da ne pređe u Zvezdu huškali su ga da će ga na "Marakani" dočekati neredovna plata, da klubu isključuju vodu i da bi živeo u nesređenoj zemlji kojoj preti rat na Kosovu i Metohije.

Prema rečima igračevog menadžera Zorana Stojadinovića ta podmukla sredstva su dozvoljena u transfer politici.

- To su sve dozvoljena sredstva kada je u pitanju transfer. Znate, ljudi iz Španije mogu da poveruju u to jer se ne informišu o Srbiji na svakodnevnom nivou. Zato je najbitnije bilo da Garsija dođe u Beograd. Da vidi kako je zaista ovde - rekao je nekadašnji sportski direktor Zvezde koji je odigrao značajnu ulogu kod ovog transfera.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mateo Garsija i El Fardu Ben

Kako je naveo, Garsiju je dosta omekšala i priča Hozea Kanjasa i Marka Marina, koji su sa Špancem izašli na večeru pre realizacije transfera.

- Oduševio me Kanjas, iskreno da vam kažem. Vidi se da nije pričao lepo o Zvezdi i Beogradu zato što mu je to neko rekao, već iz srca. Mateo je izašao na večeru s Marinom i Kanjasom… Brzo su se skapirali. Smejali su se, našli su neku zajedničku priču - rekao je Stojadinović.

Garsija je u nedelju potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom i očekuje se da će debitovati već u sredu protiv Jang Bojsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading