Neočekivan haos u Novom Sadu: Pristalice TSC-a napadnute posle meča sa Vojvodinom!

Autor:

Sport

19.08.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko navijača TSC-a iz Bačke Topole napadnuto je nakon utakmice petog kola Superlige Srbije protiv Vojvodine kada su se vraćali iz Novog Sada. Dogodila su se dva napada, dvojica muškaraca završila su u Urgentnom centru, a oštećen je i jedan automobil.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole objavio je da su njegovi navijači fizički napadnuti u nedelju uveče u Temerinu i apelovao je na nadležne organe da što pre nađu i procesuiraju počinioce.

- Nekoliko navijača TSC-a napadnuto je u nedelju uveče u Temerinu, po izlasku iz navijačkog autobusa, kojim su se vraćali sa gostovanja u Novom Sadu. Dvojica su zadobila povrede glave, zbog čega su prebačeni u Urgentni centar u Novom Sadu, gde im je ukazana hitna medicinska pomoć. Istovremeno, napadnuta je još jedna grupa navijača TSC, takođe po dolasku autobusa u Temerin, i tom prilikom oštećen je jedan automobil - navodi se u saopštenju TSC-a.

TSC je podsetio da insistira na fer-pleju i da osuđuje svaki vid nasilja, "za koje ne pronalazi opravdanje u navijačkim strastima".

 
- Navijači TSC-a za sada predstavljaju relativno malu grupu ljudi, koji prate svoj omiljeni klub. Klub iz Bačke Topole ima kvalitetnu saradnju sa svojim navijačima i trudiće se da ih zaštiti od nerazumnih napada - dodaju iz Bačke Topole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading