Italija je videla njegov raskošni talenat: Vlahović i dalje sanja "onaj" pogodak u dresu Partizana!

Autor: b92.net

Sport

19.08.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović bio je heroj "viole" u pobedi svog tima nad Moncom u Kupu Italije i to posle velikog preokreta u poslednjih deset minuta utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

O tom poduhvatu je govorio ekskluzivno za "B92".

Vlahović je skromno zasluge prepustio čitavom timu.

- Mučili smo se prvo poluvreme, primili gol ali se konsolidovali u drugom poluvremenu, pritiskali protivnika i na kraju zasluženo slavili- rekao je mladi napadač.

Prošle sezone se pisalo da je "na izlaznim vratima", da je pozajmica najrealnija opcija, ali stvari su se drastično promenile.

- Ja nikada ne čitam šta piše, verujem u sebe i težak i naporan rad. Uvek na treninzima i utakmicama dajem svoj maksimum i verujem da je to jedini prvi put. Disciplina- rekao je Vlahović.

Svojevremeno je u dresu Partizana postao najmlađi strelac u istoriji kluba u utakmici u kojoj je crno-belima doneo pobedu, baš kao sa ova dva pogotka protiv Monce...

RepublikaFoto: Public/ Srđan Stevanovic

- Jeste, to će mi možda ostati i najdraži pogodak u životu, a daće Bog da ih bude mnogo. Jer je u dresu voljenog kluba i te se emocije ne mogu izmeriti- rekao je Vlahović.

Vlahović je maksimalno posvećen trenizima i nada se da će ove sezone zavrediti veću minutažu.

- Ja sam ovde da bih igrao, dajem sve od sebe da se nametnem šefu i da zna da uvek može da računa na mene. Kao što rekoh, verujem samo u težak rad i posvećenost- rekao je mladi napadač.

Kratko je sumirao ambicije i ciljeve za predstojeću sezonu.

- Ciljevi ove ekipe su uvek visoki. Mnogo smo mlada ekipa koja želi da pokaže šta može uz pomoć iskusnijih igrača koji su tu. Željni smo da se nadmećemo i da probamo da uđemo u Evropu, jer igrati protiv igrača kao što su Kijeza, Boateng, Pecela, Milenković, Badelj... Nikad nije lako- zaključio je Vlagović za "B92".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading