U mislima samo Jang Bojs: Odložena utakmica Zvezde i Čuke!

Autor:

Sport

20.08.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica šestog kola Superlige Srbije između Crvene zvede i Čukaričkog biće odložena zbog obaveza crveno-belih u Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Izabranici Vladana Milojevića stigli su na samo korak od grupne faze Lige šampiona, a priliku da ponove prošlosezonski uspeh pokušaće da iskoriste u dvomeču protiv Jang Bojsa.

Crveno-beli u sredu od 21 čas gostuju prvaku Švajcarske, a do revanša u Beogradu bilo je predviđeno da odigraju i prvenstveni meč sa Čukaričkim koji je odložen odlukom direktora Superlige.

Zvezda je, zbog veoma važnih duela na internacionalnoj sceni u narednih nedelju dana, poslao molbu na adresu Superlige da utakmica sa Čukaričkim bude odložena.

Zahtev je prihvaćen, pa mali gradski derbi biti odigran naknadno, zavisno od evropskih obaveza i superligaškog kalendara.

Zvezda prvi susret plej-ofa za Ligu šampiona igra u sredu u Bernu, dok je revanš zakazan za 27. avgust od 21 čas na "Rajku Mitiću".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading