Petrićeva borba za pravdu!

Autor:

Sport

20.08.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno 12 dana je prošlo otkako je grčka Larisa prekinula saradnju sa srpskim trenerom Gordanom Petrićem (50), a u zemlji Helena se opet podiže prašina zbog tog raskida ugovora. Naime, nekadašnji pomoćnik u Partizanu tvrdi da ugovor nije raskinut obostrano i zahteva kompenzaciju, piše grčka Gazeta.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Gordan Petrić

Srpski trener se nije dugo zadržao u Larisi, samo 88 dana pre nego što je vlasnik AEL-a Aleksis Kugijas odlučio da poveri posao nekadašnjem štoperu AEK-a i Glazgov Rendžersa Mihaelu Georgijuu.  

Petrić se u međuvremenu vratio u Beograd, odakle je poručio da je nezadovoljan zbog načina na koji se razišao sa klubom kao i zbog ponašanja uprave Larise prema njemu. 

Posebno ga je zabolelo što su Grci na zvaničnom sajtu objavili da nije zahtevao kompenzaciju jer je "milioner koji je pun para", pa je odlučio da ih tuži jer mu nisu isplatili evro od 12. maja kada je imenovan na trenersku funkciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading