Otac Marka Marina ekskluzivno za Srpski telegraf u Bernu: Bojsi nisu bauk, Zvezda može da prođe dalje!

Autor:

Sport

21.08.2019

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranko Marin, otac Marka Marina u centru Berna za Srpski telegraf pričao je o utakmici Crvene zvezde i Jang Bojsa, učinku sina na terenu i pisanju švajcarskih medija...

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Ranko Marin

- Biće možda malo neobično na veštačkoj travi, ali verujem da će se Zvezda dobro snaći. Ta priča koju švajcarski mediji potenciraju o hendikepu Jang Bojsa u vidu povređenih igrača je krajnje preuveličana. Ako malo bolje pogledamo, njima fale možda dva važna igrača, a nekako se zaboravlja ko sve nedostaje Zvezdi zbog povreda i kartona. Mi smo zapravo u težoj poziciji - počinje priču Ranko Marin.

Može li vaš sin Marko da postigne gol ili makar asistira kao što je to činio recimo u Danskoj?

- Kao otac bio bih najsrećniji da Marko da gol, nekako dugo nije bio strelac, ali uspeh Zvezde je najvažniji.Bio bih zadovoljan i asistencijom za gol - nastavio je otac kapitena Zvezde.

Može li Zvezda do pobede večeras u Bernu?

- Zašto da ne. Jang Bojs je ekipa protiv koje možemo da se nadmećemo ravnopravno. Nadam se pozitivnom rezultatu pred revanš - zaključio je Ranko Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading