Mijatović u Partizanu?

Autor:

Sport

22.08.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Partizana Predrag Mijatović izjavio je da bi rado pomogao svom voljenom klubu, kao i da crno-beli sa Savom Miloševićem na klupi mogu da se suprostave Crvenoj zvezdi u borbi za titulu.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Mijatović je pre pet meseci kada je bio gost na svečanom otvaranju Sportskih igara mladih (SiM) u Beogradu rekao da je siguran kako će njegov prijatelj i nekadašnji cimer iz reprezentacije uspeti, a na ceremoniji zatvaranja SIM u Splitu je istakao da mu je drago što je bio u pravu.

- Kada je dolazio, poznavajući ga iz igračkih dana i kasnije, apsolutno sam bio siguran da će napraviti dobar posao. Taj posao se na kraju prošle sezone završio osvajanjem Kupa, što je bilo jako pozitivno u situaciji u kojoj se nalazio Partizan - rekao je Mijatović Tanjugu.

Kako je naveo, ova sezona je počela mnogo bolje od prethodne.

- Vidim da su ambicije narasle, što je očekivano s obzirom na to da se radi o tako velikom klubu. Mislim da će Savo ići uzlaznom linijom i da će moći da se bori sa Crvenom zvezdom, koja je favorit i koja je u poslednjih nekoliko godina preuzela dominaciju u srpskom fudbalu. Nadam da će u tome uspeti, želim mu mnogo sreće i mislim da će on to moći da uradi - istakao je Mijatović.

Nekadašnja zvezda Reala već dugo živi u Španiji, ali ističe da je Partizanu uvek spreman da pomogne.

- Moj život je vezan za Španiju, ali sam spreman da pomognem koliko god mogu i koliko je to u mojim mogućnostima. Kao partizanovac želim Partizanu sve najbolje. Tu sam, šta god da se desi, uvek ću biti tu i spreman da pomognem koliko mogu - poručio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading