MURINJO OČAJAN: Junajted je drugi nivo evropskog fudbala!

Autor:

Sport

13.09.2017

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo izjavio je da je njegov klub drugi nivo evropskog fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo je ogočen na čelnike Premijer lige

Junajted je pobedio Bazel 3:0 u prvom kolu nove sezone Lige šampiona. Međutim, on je nezadovoljan rasporedom utakmica u Premijer ligi.

- Za top klubove grupna faza je zagrejavanje. LŠ za njih kreće u februaru. Dok Englezi skupljaju snagu da prežive, ostali klubovi su sveži i spremni - rekao je Murinjo i dodao:

 - Klubovi iz Premijer lige nemaju zimsku pauzu i to utiče na engleske klubove.

Portugalac je poručio da se Real, Barselona i Bajern po grupama Lige šampiona samo "zagrevaju".

 - Mančester junajted je drugi nivo, a to bih nazvao "hajde da se kvalifikujemo" i pokažemo da možemo da uradimo. Ako uspemo, možemo da uživamo protiv velikih timova. Znači hajde da skupljamo bodove da prođemo u drugu fazu LŠ. Četiri ili pet ekipa u LŠ pravi razliku, jer su kvalitetni, iskusni i sposobni. Mi ćemo da pokušamo da uđemo među 16 najboljih u LŠ - dodao je Portugalac.

Poslednji engleski klub koji je osvojio Ligu šampiona bio je Čelsi 2012. godine, kada je u finalu u Minhenu posle boljeg izvođenja penala savladao Bajern 4:3 (1:1).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading