Suma: Imamo strašan tim!

Autor:

Sport

22.08.2019

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od heroja Partizana Sejduba Suma rekao je da je bilo sjajno iskustvo igrati sa Bibrasom Nathom i da Partizan ima sjajan tim.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizan vs. Molde

Partizan je pobedio Molde sa 2:1 u prvoj utakmici i za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope biće im potrebna dobra partija u Norveškoj.

- Pobeda je uvek dobra, za početak, mislim da moramo da pobedimo i u Norveškoj i pozitivni smo. Mislim da smo previše opušteno ušli u utakmicu iako smo znali način njihove igre, svi su mislili da će nam biti lakše u nastavku, ali moramo da se smirimo i da odigramo mirnije-sumirao je utiske Sejduba Suma.

Suma je bio strelac prvog gola Partizana, a postigao ga je levom nogom.

- Zavisi od situacije kojom nogom ću šutirati, a od Tošića sam dobio sjajan pas i to je bio jedini način na koji sam mogao da postignem gol. Igrati sa Nathom je sjajno iskustvo, on je iskusan igrač i lepo je igrati sa njim i mislim da Partizan ima veoma dobar tim- rekao je Suma.

Revanš Partizana i Moldea na programu je za 7 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading