Junajted i Napoli u ratu za bivšeg fudbalera Totenhema!

Autor:

Sport

23.08.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fernando Ljorente trenutno nema klub, a među timovima koji bi želeli bivšeg fudbalera Totenhema su Mančester Junajted i Napoli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

I Junajted i Napoli trenutno imaju deficit u napadu. Napoli i dalje čeka da se razreši saga oko Maura Ikardija i tada bi teško bilo mesta za Fernanda Ljorentea u sastavu svetlo plavih, dok Junajted više nema Romelua Lukakua i privremeno rešenje u napadu je Antoni Marsijal. Zato engleski velikan nudi Baskijcu dvogodišnji ugovor, a Fernando po pisanju engleskih medija tu ponudu ozbiljno razmatra. 

Sa druge strane Napoli je favorit da dobije potpis Ljorentea, ali po pisanju nekih italijanskih i španskih novinara. Oni kažu da je upravo Ikardi i njegov potencijalni dolazak na "Sao Paolo" jedini razlog zašto ovaj bivši igrač Totenhema, Juventusa i Bilbaa još uvek nije u Napulju. 

Fernando Ljorente ima 34 godine, a u Totenhemu je dao prošle sezone osam golova. Uglavnom je bio rezervista, a nešto više minuta je prošle sezone dobio zbog povrede Harija Kejna.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading