"Želimo da budemo tim protiv kog niko ne želi da igra!"

Autor:

Sport

23.08.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop smatra da njegov tim mora da ostane "pohlepan" ukoliko želi da ostvaruje dobre rezultate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

"Redsi" u subotu dočekuju Arsenal u meču trećeg kola Premijer lige. Nedavno je menadžer Tobdžija Unai Emeri izjavio je da "bi voleo da nikada ne mora da igra protiv Liverpula".

- Šalio se, ne moramo da komentarišemo sada to preterano. Ali želimo da budemo tim protiv koga niko ne želi da igra- rekao je Klop na konferenciji za medije.

- Moramo da napadamo, da se branimo. Da pokažemo 100 odsto cele sezone. Još nismo na nivou od prošle godine. Ali ne treba da budemo savršeni, već spremni. Imali smo sreće u utakmicama protiv Čelsija, ali sam srećan zbog toga. Sautempton je bio veliki izazov- rekao je Nemac.

Govorio je potom nemački stručnjak i o tome šta izdvaja njegov tim.

- Postoji timski duh. Osvojili smo Ligu šampiona, čudno bi bilo da ga nema. Odnos treba da bude takav da možete da  uputite kritiku saigraču, ne samo da pijete piće zajedno. U ovom momentu je važno da smo prijatelji, ne moramo da budemo najbolji. Treba da budemo ljuti i ostanemo pohlepni- rekao je Klop.

Nije izvesno hoće li golman Alison biti u timu za meč protiv Arsenala.

- Ručao sam sa njim. Bar može da jede. Ne postoji neki određeni datum. Može da trenira- zaključio je strateg Liverpula.

Utakmica je na programu je u subotu od 18.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading