Zvezda od prodaje karata zaradila...

Autor:

Sport

25.08.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion Rajko Mitić je ekspresno planuo. Crvena zvezda je mogla da napuni tri stadiona, s obzirom da je potražnja za revanš meč sa Jang Bojsom dostizala i cifru od 170.000.

RepublikaFoto: Republika
Redovi ispred stadiona Rajko Mitić

Crveno-beli igraju za plasman u Ligu šampiona i ogroman finansijski impuls koji će stići od UEFA (dodatnih 15.000.000 evra), a od samog revanša sa Švajcarcima crveno-beli će imati i druge prihode.

U srpskom šampionu izračunali su da će od prodatih ulaznica zaraditi 450.000 evra, a kada se tome pridoda i zarada od marketinških aktivnosti, dolazi se do cifre od 500.000 evra.

Ekipa Vladana Milojevića iz Berna je donela aktivan rezultat (2:2), pa ima dobru priliku da pred svojim navijačima obezbedi drugo izastopno učešće u elitnom takmičenju.

Kao što je poznato, Crvena zvezda u prodaju stavila oko 42.000 ulaznica, s obzirom da ostatak ide sponzorima i vlasnicima sezonskih karata. Na tribinama će se naći i gostujući navijači, kojih bi trebalo da bude oko 200-300.

Utakmica na našem najvećem stadionu zakazana je za utorak od 21 čas, a Jang Bojs će u srpsku prestonicu stići dan ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading