Zdjelar zna kako do elite!

Autor:

Sport

25.08.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u Norvešku putovati sa golom prednosti, ali prema mišljenju Saše Zdjelara u meč ne bi smeo da uđe sa idejom da sačuva rezultat protiv Moldea, nego bi trebalo jurišati u elitu!

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar

Vezista crno-belih istakao je mudrost kao glavnu osobinu koja mora da krasi igrače Partizan od prvog do poslednjeg minuta.

- Ne bi trebalo da se branimo, jer nismo dovoljno dobri u takvoj igri. Sigurno je da moramo da budemo oprezni. Molde je i na našem stadionu pokazao da ume da bude opasan ako dolazi do šansi. Od početka do kraja moramo da budemo mudri- rekao je Zdjelar, a preneo Sportski žurnal.

Zdjelar je dodao da će on i saigrači učiniti sve da prođu u Ligu Evrope.

– Svako od nas želi da zaigra u grupnoj fazi, to su najlepše utakmice za nas. Zbog toga ćemo učiniti sve da slavimo u Moldeu. Svesni smo koliko je ishod dvomeča sa Norvežanima važan za igrače, stručni štab, rukovodstvo i navijače, dobro ćemo da se spremimo i uradimo sve što je potrebno da prođemo dalje- zaključio je igrač Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading