Lekari bili protiv, ali on nije hteo ni da čuje: Otkriveni neverovatni detalji koji su prethodili Mihinom dolasku na prvi meč u sezoni!

Autor:

Sport

26.08.2019

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović i pored borbe sa opakom bolešću nije hteo da ostavi svoje fudbalere na cedilu, pa je sa klupe vodio prvi meč Bolonje u Seriji A ove sezone. Dan posle ovog herojskog čina velikog borca, italijanski mediji otkrili su detalje koji su prethodili meču na stadionu Bentegodi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

"Gazeta delo Sport" prenosi da Siniša nije hteo da odustane. Lekari su bili protiv, ali nije bilo šanse da ga neko spreči. Posle prve rečenice u svlačionici, prvotimci Bolonje briznuli su u plač.

- Obećao sam da ću biti sa vama. I ovde sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ali, želeo sam da budem ovde  - obratio se Miha svlačionici.

Otkriveni su i detalji iz bolnice. Miha je plakao od besa kada su mu rekli da neće moći da putuje na utakmicu.

-  Obećao sam i ustaću. Znam sve. Vratiću se za dva dana - kratko je poručio.

U tekstu je opisana i Sinišina borba.

- Siniša Mihajlović je poslednjih 40 dana proveo najgore dane u svom životu u sobi tri sa tri, i to, slušajući zvuk alarma mašina koje upozoravaju na kraj hemoterapije, antibiotika i tečnosti. Prvih dana pripremio je sebe na ono što će se desiti kasnije: šišanje do glave kose koja je morala da otpadne, i koja je odmah počela da raste. Bio je to prvi znak osvete koju njegovo telo pokazuje bolesti - prenosi isti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading