TRENER BATEA SAMOUVEREN: Znamo šta nas čeka, ali smo došli po pobedu

Autor:

Sport

13.09.2017

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera BATE Borisov Aleksandar Jermakovič izjavio je da očekuje pobedu protiv BATE Borisova u 1. kolu Lige Evropa.

RepublikaFoto: fcbate.by
Jermakovič i Milunović uoči meča sa Zvezdom

Crvena zvezda će u četvrtak od 21 sat dočekati beloruskog šampiona.

 - Kod nas vlada dobro raspoloženje, radujemo se što smo ušli u Ligu evrope, za nas je to praznik. Bez obzira s kim igramo, mi uvek idemo da uzmemo bodove. Znamo gde smo došli, kakvi su navijači i šta nas očekuje, ali mi smo došli po bodove. Zvezda ove sezone igra vrlo stabilno i ne ide ispod odredjenog nivoa. Imaju kvalitetne individualce, ali i kvalitetan tim. Agresivno igraju kako u napadu tako i u odbrani, a posebno agresivno igraju kod kuće. Što se tiče negativnih aspekata njihove igre tiče, mi ih znamo ali videćemo sutra da li ćemo to iskoristiti - rekao je Jermakovič i dodao da njegovom timu najviše preti opasnost od Donalda, Kange i Boaćija.

Fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović rekao je da je njegova ekipa u Beograd došla po bodove.

 - Prijatno je biti ovde. Tim Crvene zvezde naravno da poznajem, ali mi smo došli po bodove, videćemo šta će biti... Saigrači su upoznati su sa atmosferom. Igrali smo ovde i protiv Partizana, znaju da su navijači Zvezde još vatreniji i veći je stadion, ali to nam ne stvara veliki pritisak - rekao je Milunović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading