Zavrzlama još uvek traje: Trampa koju igrači ne žele...Sem Nejmara

Autor:

Sport

28.08.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski "Sport" piše da je PSŽ pristao na sledeću ponudu, 125 miliona evra, Dembele na pozajmici i Rakitić u PSŽ. Ali, i dalje se Francuz i Hrvat nećkaju, mada se očekuje da će na kraju prihvatiti sporazum.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Osman Dembele


PSŽ dobija zamenu, imaće verovatno priliku i da otkupi Dembelea, a Barselona bi otvorila prostor u budžetu za plate, ako bi se oslobodila Nejmarovih i Rakitićevih primanja.

Dembele ima osnovnu platu blizu 13 miliona evra, sa druge strane ona uz bonuse koje uglavnom ne ispunjava može da naraste na 20 miliona.

Što se Rakitića tiče on prima oko 7 miliona, dakle pomenute plate bi oslobodile oko 20 miliona u Barseloni, a Nejmar bi stigao za 23, i on bi značajno smanjio platu u odnosu na ono što ima u PSŽ.


Hoće li doći do dogovora? Dembele bi na nagovor Mbapea mogao da pristane, Rakitić ćuti, ali neće imati mnogo izbora.

Ali, i Dembeleov agent Musa Sisoko se oglasio, naime on kaže da ga ne zanimaju pregovori između dva kluba i da njegov klijent ne ide nigde.

- Ostaje da osvaja trofeje - zakuvao je menadžer, videćemo šta će na kraju biti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading