Milošević odlučan pred Molde: Nema nepoznanica ni iznenađenja...

Autor:

Sport

28.08.2019

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević ponovio je da je velika važnost revanš utakmica protiv Moldea u kvalifikacijama za Ligu Evropa, kao i da se nada da će se završiti dobro po crno-bele.

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević optimističan pred Molde

- Svi znamo značaj sutrašnje utakmice. Po nas je uvek bilo dobro kada smo igrali sa dve ekipe u kratkom vremenskom periodu, pa se nadam da će i sutra biti tako dobro. Izvršili smo dobru analizu protivnika i neće biti nepoznanica i iznenađenja- rekao je Milošević novinarima u Moldeu.

Partizan je prošlog četvrtka u Beogradu pobedio Molde sa 2:1, a sutrašnji meč mogao bi biti teži po crno-bele zbog veštačke podloge u Norveškoj.

- Da se ovo igra u moje vreme, rekao bih da to može da bude problem, ali ovako znam da su moji igrači pripremljeni za to, jer i kod nas ima dosta terena sa veštačkom podlogom. Očekujem agresivniji Molde, ali ne previše. Računaju na tu podlogu, ali nije ništa novo to za nas. Utakmicu će odlučiti ono ko se bude bolje snalazio u datim situacijama- rekao je Milošević.

On je dodao da je ga najviše radije što su "svi igrači zdravi i spremni za sutrašnji meč".

Fudbal Zoran Tošić takođe je istakao značaj sutrašnje utakmice.

- Došli smo do jedne faze koja može mnogo toga da odredi u ovoj sezoni i u ovom takmičenju. Naš cilj je da se plasiramo u grupnu fazu i veoma smo blizu toga. Ostalo je još malo i očekivanja i razmišljanja su samo pozitivna- rekao je Tošić.

Utakmica izmedju Moldea i Partizana igra se ovog četvrtka od 19.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading