Miloje se uzda u prošlogodišnje iskustvo: Nismo se obrukali u "grupi smrti", nećemo ni sad, znate šta je naš adut!

Autor:

Sport

29.08.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena Zvezda može da se pohvali prošlosezonskim iskustvom u Ligi šampiona! Istina je da nijedna grupa u najelitnijem fudbalskom takmičenju nije laka, a ovogodišnji protivnici nisu ni najteži ni najlakši. Strateg Zvezde Vladan Milojević je mirno prokomentarisao žreb i izneo realna očekivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Na ovom nivou takmičenja nema lakih protivnika. Trideset dva vrhunska tima našla su se ove godine, kao i svake prethodne, u grupnoj fazi. Na žrebu smo izvukli grupu za koju možemo reći da nije ni najlakša, a ni najteža. Svakako su u pitanju jaki timovi, ali pokazali smo već da znamo da igramo utakmice u Evropi i verujem da ćemo se nositi sa ovim protivnicima- rekao je Vladam Milojević.

Zvezdin strateg se nada iskoraku u odnosu na prošlu sezonu.

- Stekli smo važno iskustvo u Evropi u prethodne dve sezone. Ova generacija je krenula od Lige Evrope i došla do Lige šampiona. Sada smo opet u najjačem evropskom takmičenju i sve ono što smo doživeli do sada će nam mnogo značiti. Prošle sezone smo bili u grupi koju su svi nazivali "grupa smrti", ali smo pokazali da možemo da osvojimo bodove i da nikom nije lako sa Crvenom zvezdom. Zbog toga verujem da ćemo i ove godine na pravi način predstaviti našu klub i zemlju- rekao je Milojević.

Naravno, uzda se i u veliku prednost domaćeg terena.

- Naša velika snaga su navijači. Pokazali su da su zaista 12. igrač. Evropski timovi koji dolaze na Marakanu imali su priliku da osete kakva je ovde atmosfera. Nikome nije lako da igra pred sjajnim Delijama. Srećan sam što će Srbija i navijači Crvene zvezde uživati u tri fantastične fudbalske predstave. Publika će imati prilike da prati odmeravanje snaga sa velikim evropskim ekipama, a verujem da će posebna poslastica za Zvezdaše biti utakmica sa bratskim Olimpijakosom- zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading