Srbija na pragu DVA predstavnika u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

30.08.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je remizirao sa norveškim Moldeom 1:1 i tako se plasirao u grupnu fazu Lige Evrope. Tako su crno-beli doneli jako važne bodove za nacionalni koeficijent.

RepublikaFoto: FK Partizan
Crno-beli su opet obradovali svoje navijače

Posle Crvene zvezde koja je ušla u Ligu šampiona i drugi večiti rival je obezbedio grupnu fazu evropskog takmičenja, pa će tako Srbija drugi put u tri godine imati dva predstavnika u Evropi.

Ono što jurimo je 15. mesto na listi najboljih evropskih liga, pošto ono donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Srbija je trenutno 18. a rezulrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope su nam išli na ruku.

Trenutno 15. Grčka je ostala na jednom predstavniku u Evropi, pošto su AEK i PAOK, tako da je Olimpijakos jedini predstavnik Helena. Ukoliko Zvezda bude bolja od tima iz Pireja u grupi A LŠ vrlo je verovatno da ćemo ih stići.

Na 16. mestu je Kipar koji je posle ispadanja Apolona od PSV-a takođe ostao samo na jednom predstavniku u Evropi (APOEL u LE).

Na 17. mestu je Hrvatska od koje nas bukalno deli jedna pobeda, a iza Srbije se nalaze Škotska, Norveška i Švajcarska.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Avram

30.08.2019 09:05

I mi zvezdaši čestitamo! Veliki uspeh Srpskog fudbala ove godine.