Fenomenalno iskustvo igrati na "Trafordu": Imamo kvalitet za drugo mesto

Autor:

Sport

30.08.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana igraće u Ligi Evrope protiv Mančester junajteda, Astane i AZ Alkmara. Predsednik kluba iz Humske smatra da se ekipi smeši evropsko proleće.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Posle obavljenog žreba za Ligu Evrope u kojoj će Partizan igrati sa Mančester junajtedom, Astanom i AZ ALkmarom prvotimac Partizana Zoran Tošić kaže da je u principu zadovoljan grupom.

- U principu ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na Old Trafordu. Za mene lično ponovo povratak tamo, zbog čega sam veoma srećan. Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da možemo ravnopravno da se borimo za to drugo mesto. Moram reći da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse nas ostale. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni - poručio je Tošić.

Grupna faza počinje 19. septembra, a uskoro će biti poznati i raspored i termini u kojima će Partizan igrati ove jeseni u Evropi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading