Ole Gunar poručio Zlatanu: Imaš moj broj...ako si ozbiljan za povratak

Autor:

Sport

30.08.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer je pred meč četvrtog kola Premijer lige komentarisao spekulacije da će se u klub vratiti Zlatan Ibrahimović, a takođe je pričao o odlascima Krisa Smolinga i Aleksisa Sančesa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

- Pa kada bi narednog meseca punio 28, a ne 38 godina, to bi bila velika razlika. Međutim Zlatan je bio sjajan ovde i naravno da mu i dalje dobro ide. Imao je nesreću da se povredio kada je bio ovde. Ko zna... Ima moj broj, možemo da pričamo na maternjem. Ako je bio ozbiljan, pričaću sa Zlatanom. Međutim ne verujem da će se to desiti. Mislim da je on već imao svoj lep period u klubu. Imao je fantastičnu karijeru i ne očekujem da je bio ozbiljan kada je o tome pričao - rekao je uz osmeh Solskjer.

Junajted je napustio Kris Smoling koji će se oprobati u Romi, a tamo će biti pozajmljen igrač.

- Desilo se u poslednjih nekoliko dana i to je prilika za Krisa. Razgovarali smo o tome i u ovom trenutku imamo šest spremnih štopera i nisam mogao da obećam Krisu da će igrati stalno. Nadam se da će uživati u iskustvu tamo. To je veliki klub, dobra liga. Nema mnogo Engelza koji su igrali u Italiji i nadam se da će biti jači i bolji kada se vrati.

Solšer je dodao da se o ugovoru Davida De Hee i dalje pregovara, da je Aleksis Sančes morao da ode iz kluba, kao i da je Junajtedu potrebno da zaigra bolje u odbrani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading