Prvo LŠ pojačanje: Zvezda otkupila Miloša Degeneka

Autor:

Sport

31.08.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je posle ulaska u Ligu šampiona povukla prvi potez na tržištu. Posle odlazaka Bena i Filipa Stojkovića, sada je klub iz Ljutice Bogdana osigurao potpis jednog igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Ostaje na "Marakani"

U pitanju je Miloš Degenek. Stameni štoper se nije dugo zadržao u Zvezdi kao pozajmljen igrač, pošto je sada njegov ugovor otkupljen. On dolazi iz arapskog Al Hilala, a vrednost transfera je 1.5 miliona dolara.

Sam igrač nije krio zadovoljstvo što ostaje u klubu i podsetio je da je želeo da se vrati na Marakanu.

- Presrećan sam što smo sve rešili pa sada mogu da kažem da sam u potpunosti Zvezdin igrač, iako je to u mom srcu tako od prvog dana kada sam kročio na Marakanu. Svi ste videli koliko sam želeo da se vratim u crveno-bele redove, po svaku cenu, tako da možete da zamislite koliko sam sada srećan. Očekuje nas uzbudljiva jesen u Evropi, kao i u domaćem takmičenju i nadam se da će je svi zvedaši dugo pamtiti po velikom uspehu. Ja sam tu da dam sve od sebe, kao što sam uvek do sada i radio i da na terenu sa svojim saigračima ginem za našu Zvezdu - poručio je Degenek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading