Veliki povratak u Evropu: Velikan zvao Ibrahimovića!

Autor:

Sport

01.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović poslednji put je igrao u Evropi za Mančester junajted, kojem se pridružio kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Pari Sen Žermenu.

Zlatan Ibrahimović

Proslavljeni švedski napadač na Old Trafordu se zadržao jednu sezonu nakon koje je prešao u redove Los Anđeles Galaksija.

Italijanski mediji zakotrljali su priču o potencijalnom povratku Zlatana u Evropu. Naime, trener Napolija Karlo Anćeloti rekao je da bi voleo da u svojoj ekipi vidi 37-godišnjeg napadača.

Legendarni italijanski igrač i trener u intervjuu za Sky Sport razgovarao je o večerašnjem dvoboju sa Juventusom, dotakao se i reprezentacije Italije, a između ostalog i Zlatana Ibrahimovića.

– Naravno da bih uzeo Ibrahimovića. Međutim, trebao bi da dođe sa malim popustom, možda čak i besplatno - rekao je Anćeloti.

Ibrahimović je u Seriji A igrao za Juventus, Inter i Milan, a njegove predstave na terenima širom Italije ostale su u dobrom sećanju ljubiteljima popularnog „Kalča“.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading