Novi kiks Partizana: Crno-beli neubedljivi, TSC više nije iznenađenje!

Autor:

Sport

01.09.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole u sedmom kolu Linglong Superlige Srbije na stadionu u Humskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Neverovatan početak gostiju iz Bačke Topole! Duronjić za Nenada Lukića, loša intervencija Ostojića, lopta ostaje baš na nozi prvom strelcu Vojvođana i to je 0:1. Nije prošlo ni pola minuta...

U 16. minutu posle greške defanzivaca TSC-a , Suma je ukrao loptu, lepo uposlio Sadika, a ovaj sa nekih sedam, osam metara, potpuno neometan šutirao u noge golmana Filipovića. 

Desetak minuta, Još jedna lepa šansa za crno-bele... Petorica belih išli su akciju, a samo trojica zelenih se branila. Pas Natka je usledio u sredinu, međutim Suma je promašio celu loptu sa nekih desetak metara...

U 44. minutu, Sadik se iskupio za sve promašaje! Sve je sam uradio. Izdriblao Vargu, prošao do Filipovića i onda mu ćušnuo loptu kroz noge. Majstorija, nema šta. I što je za crno-bele najvažnije u pravi čas...

Na poluvremenu, umesto slabog Lutovca ušao je Zoran Tošić. Ne želi Savo Milošević ništa da rizikuje, hoće s najjačim snagama u drugom delu, želi do preokreta što pre.

Sve je lepo uradio Strahinja Pavlović u 58. minutu utakmice. Presekao loptu pred svojim golom, onda se stuštio u kontru, lepo uposlio Sadika, u pravi čas, ali Partizanov napadač ponovo gađa loše, pored gola... Pod hitno mora da popravi realizaciju Sadik.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Samo pet minuta kasnije - Novak Simović je odlučio da da malo predaha igračima, spustio se dim od bakljade sa juga, slaba je vidljivost. Odmah nakon povratka na teren, Ožegović je zamenio Sadika.

Partizan u totalnoj ofanzivi, brani se kako zna i ume TSC, ali ne deluje da će još dugo izdržati ovaj pritisak. 

U 79. minutu posle dobre akcije i centaršuta Tošića sa boka, Miletić je gađao sa pet metara pravo u golmana TSC-a! 

Partizan je potpuno potisnuo TSC, napada iz svih oružja... 

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

U 86. minutu, Ognjen Ožegović je hteo da iznudi penal i zaradio žuti karton. Opravdano od strane Novaka Simovića. Veliki pritisak Partizana, ali TSC se uspešno brani.

Sudija Simović je odlučio da produži utakmicu za još šest minuta.

U 90+2. minutu žuti karton za Strahinju Pavlovića, a samo tri minuta kasnije Janko Tumbasević dobija žuti karton.

Na kraju, posle devedeset i kusur minuta na stadionu u Humskoj, Partizan - TSC 1:1.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading