Zalog za budućnost: Zvezda završila još jedno pojačanje!

Autor:

Sport

02.09.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je ovog leta uradila veliki posao u prelaznom roku, a jedan od transfera koji nije bio očekivan i za koji se saznalo iz španskih medija, jeste dolazak talentovanog napadača Uroša Milovanovića, koji je do sada bio član španskog Levantea.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Tamošnji portal ''macholevante.com'' obelodanio je tu informaciju, uz Milovanovićevu fotografiju sa predsednikom Crvene zvezde Svetozarom Mijailovićem prilikom potpisivanja ugovora.

Na ''Transfermarktu'' piše da je transfer realizovan još 28. avgusta, pa čudi da se tek danas saznalo za ovo novo Zvezdino pojačanje.

Ipak, radi se o mladom igraču, snažnom napadaču, koji će u oktobru napuniti 19 godina i koga je

Zvezda odmah prosledila u svoju filijalu Grafičar, gde će u nastavku sezone pokušati da se nametne za mesto u prvom timu šampiona Srbije.

Milovanović je karijeru počeo u OFK Beogradu, odakle je prošle jeseni prešao u Levante, ali je ovog leta odlučio da prihvati ponudu Crvene zvezde i vrati se u srpski fudbal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading