Pavlović potpisao novi ugovor sa Partizanom!

Autor:

Sport

02.09.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović koji se po ulasku u prvi tim pokazao kao standardan na svim superligaškim i evropskim utakmicama i igrama oduševio ne samo domaću već i evropsku javnost danas je potpisao novi petogodišnji ugovor sa svojim matičnim klubom.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Uz Strahinju Pavlovića paraf na petogodišnji ugovor stavio je i generalni direktor FK Partizan g.Miloš Vazura.

– Strahinja je sjajan momak praktično po broju godina na početku svoje fudbalske karijere koji će tek kroz utakmice Lige Evrope i domaćeg prvenstva razvijati i pokazivati svoj raskošni talenat.

Potpisivanjem novog petogodišnjeg ugovora jasno je da postoji puno obostrano poverenje i da Partizan ima jasnu strategiju u vezi sa njegovim razvojem - rekao je Miloš Vazura.

Oduševljenje novim ugovorom pokazao je i mladi štoper:

– Beskrajno sam srećan jer novim ugovorom klub pokazuje da ima puno poverenje u mene i ujedno veru da ne samo ovom timu i ekipi već svemu što dolazi mogu da dam pun doprinos. Ovo je za mene podstrek da se još više fudbalski usavršavam i dam svoj maximum na svakom polju i dostojno prezentujem crno-bele gde god se nalazio. Zahvaljujući dobrim igrama u Partizanu dobio sam poziv za mladu reprezentaciju U-21 tako da su novi izazovi već predamnom - rekao je mladi štoper.

Strahinja Pavlović je bio na korak od prelaska u redove Lacija, ali do transfera ipak nije došlo.

- Posebno se radujem ulasku u grupnu faza LE uz naravno dalju borbu u domaćem prvenstvu za titulu! Zahvaljujem se predsedniku  g.Vučeliću, g.Vazuri, šefu Miloševiću, g.Vukiću i svima u klubu i van njega koji veruju u mene i pružaju mi bezrezervnu podršku - zaključio je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading