(VIDEO)Tigar na ceni: Falkaa dočekalo 25.000 navijača

Autor:

Sport

02.09.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijskog napadača Radamela Falkaa na aerodromu u Istanbulu, gde je došao kako bi finiširao transfer u Galatasaraj, pozdravilo je čak 25.000 navijača tog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tigar otišao na Bosfor

Doskorašnjem kapitenu Monaka priređen je veličanstven doček na aerodromu "Ataturk" uz skandiranje i bakle, a i sam 33-godišnji fudbaler poveo je navijanje pesmama o Galatasaraju.

Galatasaraj je na interesantan način najavio Falkaa rečima "jedan tigar, a iza njega milioni lavova", aludirajući na nadimke Kolumbijca i kluba.

 

 

U redove prvaka Turske dolazi iz Monaka, čiji je član bio šest godina, a ranije je nosio dresove Mančester Junajteda, Čelsija, madridskog Atletika, Porta, River Plate i u domovini Lanserosa.

Falkao nije jedino pojačanje kluba sa Bosfora, pošto je u klub stigao i Florin Andone iz Brajtona, a pregovara se o transferu Marija Lemine iz Sautemptona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading